Skip to main content

Profiteren van Interim management

Interim management biedt u de unieke kans om te profiteren van de kennis en ervaring van een ervaren professional op tijdelijke basis. Dit kan de oplossing zijn voor tijdelijke capaciteitsproblemen of het invullen van een vacature in een cruciale rol, dan wel een specifiek project waarvoor u tijdelijke die kennis nodig heeft. De interim manager of ZZP-er is een ervaren professional die snel in staat is om zich aan te passen aan de organisatie en direct aan de slag kan gaan met het oplossen van problemen. Bovendien biedt het u de flexibiliteit om zonder vast dienstverband, tijdelijk of op projectbasis een expert in te huren voor specifieke kennis of ervaring die u mist. Dit kan een grote impact hebben op de groei en ontwikkeling van de organisatie.

De basisbeginselen

Kunneman & Vandenbroek (Flexible Solutions) is al jaren specialist in vormen van flexibele arbeidsinzet, denk aan detachering, interim en deta-vast. Als onderdeel van de Kunneman groep hebben wij de kennis, mensen en stabiliteit in huis om dé solide partner in dit kader te kunnen zijn.

We houden het graag simpel, daarom werken we volgens de volgende basisbeginselen:

  1. Wij kennen de beste mensen in IT, Sales, Finance en HR & Office Support
  2. We houden het graag simpel, geen moeilijke termen bij ons
  3. We houden ons graag aan de Nederlandse (fiscale) wet en regelgeving
  4. Kwaliteit is voor iedereen beter, bij ons dus geen uitverkoop

U weet de behoefte rondom flexibel werken, wij luisteren!

Interim Management

Samen met Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions en Jobme.nl maakt Kunneman & Vandenbroek Flexible Solutions deel uit van de Job Services Group.