Skip to main content

Positieve werkomgeving

Bij Logres staat het creëren van een positieve werkomgeving centraal. Het bedrijf gelooft erin dat een goede werksfeer bijdraagt aan betere prestaties en daarom zorgen zij ervoor dat hun teamleden zich thuis voelen op de werkvloer. Als jij op zoek bent naar een uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling en een goede werksfeer centraal staan, dan nodigt Logres je van harte uit om te solliciteren op een van hun openstaande vacatures!

Werken bij Logres

“we zijn betrokken, werken samen en gaan voor het beste resultaat.”

Bekijk de openstaande vacatures van Logres… Scroll verder!

Actuele Vacatures bij Logres:

Junior Consultant (ERP)

Heb je ervaring met financiële en/of logistieke processen en zoek je een fulltime baan als Junior Consultant, dan willen we graag dat je reageert.
Barneveld
HBO
Support

Sales Executive

Wil jij aan de slag bij Logres Business Solutions en heb jij affiniteit met ERP oplossingen? Heb jij ervaring met o.a. de groothandel en productiebranche dan zoeken wij jou!
Barneveld
HBO
Accountmanagement

Functioneel- / Support Consultant ERP

Heb je ervaring met financiële en logistieke systemen (ERP) en zoek je een fulltime baan in een combinatie rol als Functioneel- / Support Consultant, dan komen we graag met jou in contact.
€ 5000
Barneveld
HBO
Support

Technisch Consultant SAP Business One

Zoek jij een klantgerichte uitdaging als Technisch Consultant? Dan biedt Logres Business Solutions jou (intern) een mooie, technische uitdaging binnen complexe ERP omgevingen.
Barneveld
HBO
Consultancy

Support Medewerker

Ben jij ambitieus, servicegericht en wil je als Support Medewerker (ERP) aan de slag? Bij Logres Business Solutions kun je doorgroeien naar een rol als Implementatie Consultant. 
€ 4000
Barneveld
HBO
Support

Functioneel Support Consultant (ERP)

Heb je ervaring met financiële en/of logistieke processen en zoek je een fulltime baan als Functioneel (Support) Consultant, dan willen we graag dat je reageert.
Barneveld
HBO
Consultancy

Business Consultant SAP Business One

Ben jij de ERP Consultant met goede kennis van (productie, logistieke en/of financiële) processen en wil je graag in een dynamische organisatie werken die bij (top) MKB organisaties SAP Business One implementeert, dan willen we graag dat je verder leest.
Barneveld
HBO
Consultancy

Kijkje nemen op kantoor bij Logres? Bekijk dan de onderstaande video!

Neem contact op met Camiel

Wil je graag eerst kennismaken? Dat kan, graags zelfs! Wij houden van persoonlijk contact. Ik ben te bereiken op (030)3031276 of mail mij voor al jouw vragen via de onderstaande knop!