Skip to main content

Positieve werkomgeving

Bij Logres staat het creëren van een positieve werkomgeving centraal. Het bedrijf gelooft erin dat een goede werksfeer bijdraagt aan betere prestaties en daarom zorgen zij ervoor dat hun teamleden zich thuis voelen op de werkvloer. Als jij op zoek bent naar een uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling en een goede werksfeer centraal staan, dan nodigt Logres je van harte uit om te solliciteren op een van hun openstaande vacatures!

“we zijn betrokken, werken samen en gaan voor het beste resultaat.”

Bekijk de openstaande vacatures van Logres… Scroll verder!

Actuele Vacatures bij Logres:

Projectmanager ERP Implementaties

Als Projectmanager bij Logres Business Solutions begeleid je onze opdrachtgevers bij de implementaties op het gebied van SAP Business One. Je werkt samen met bekwame Business en Technisch Consultants, die deze implementaties uitvoeren. Jij overziet de verschillende (complexe) implementatie projecten tegelijkertijd en weet als geen ander met de verschillende stakeholders te communiceren en gestelde deadlines te behalen. Geïnteresseerd in deze functie? Klik op de onderstaande button!

Business Consultant SAP Business One

Als Technisch Consultant krijg jij de kans om binnen Logres Business Solutions je stempel te drukken in deze technische, dynamische en klantgerichte rol. In deze functie ben jij breed inzetbaar en dien je snel te kunnen schakelen tussen de business en interne organisatie.

Junior Consultant (ERP)

In deze nieuwe uitdagende functie heb je zowel consultancy als support taken en verantwoordelijkheden (best of both worlds). Als Junior Consultant ben jij het aanspreekpunt voor de opdrachtgevers van Logres Business Solutions. Dit betekent dat jij onderdeel wordt van het SAP Business One Consultancy team.

Geïnteresseerd in deze functie? Klik op de onderstaande button!

Functioneel Support Consultant (ERP)

In deze nieuwe uitdagende functie heb je zowel consultancy als support taken en verantwoordelijkheden (best of both worlds). Als Functioneel Support Consultant ben jij het aanspreekpunt voor de opdrachtgevers van Logres Business Solutions. Dit betekent dat jij onderdeel wordt van het SAP Business One Consultancy team.

Geïnteresseerd in deze functie? Klik op de onderstaande button!

Support Consultant Wholesale ERP

Als Support Consultant ben jij het aanspreekpunt voor de opdrachtgevers van Logres Business Solutions. Dit betekent dat jij (samen met nog 2 collega’s) werkzaam bent in het hart van de organisatie waar alles draait om het naleven van SLA’s en klanttevredenheid. Deze functie is breed opgezet, wat wil zeggen dat jij de owner bent van het incident/probleem die de opdrachtgever met jou bespreekt, waarbij jij zorgt dat het wordt opgelost.

Geïnteresseerd in deze functie? Klik op de onderstaande button!

Lead generatie specialist

Bij onze partner Logres Business Solutions wordt jij verantwoordelijk voor het genereren van leads en weet je deze suspects/prospects telefonisch en per mail te enthousiasmeren voor een gesprek met de accountmanagers. Je gaat in samenwerking met marketing en sales gericht en planmatig je doelgroep bewerken. Je benadert hierin een specifieke afgebakende doelgroep, waar je account based marketing gaat toepassen.

Geïnteresseerd in deze functie? Klik op de onderstaande button!

Kijkje nemen op kantoor bij Logres? Bekijk dan de onderstaande video!

Neem contact op met Camiel

Wil je graag eerst kennismaken? Dat kan, graags zelfs! Wij houden van persoonlijk contact. Ik ben te bereiken op (030)3031276 of mail mij voor al jouw vragen via de onderstaande knop!