Skip to main content

Waar kan ik “Recruitment Unplugged” beluisteren?

“Recruitment Unplugged” is beschikbaar op alle grote podcastplatforms, waaronder Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts. Abonneer je op de podcast en mis geen enkele aflevering, want je wilt deze onthullende en amusante verhalen zeker niet missen!

 

 

Luister nu via:

Een Openhartige en Amusante Luisterervaring

De toon van de podcast is informeel en vermakelijk, waardoor luisteraars zich meteen op hun gemak voelen. Het is alsof je deelneemt aan een boeiende gesprek tussen vrienden, waarin waardevolle lessen worden geleerd en veel gelachen wordt. Elke aflevering biedt inzichten in de wereld van recruitment die je elders niet zult vinden.

Luister, Leer en Lach Mee!

Als je geïnteresseerd bent in carrières, sollicitaties of het aannemen van nieuwe teamleden, dan is “Recruitment Unplugged” een must-listen voor jou! Ontvang waardevolle tips en inzichten van ervaren recruiters terwijl ze eerlijke verhalen delen over hun dagelijkse werk.

Episode 1:”Bizarre CV-blunders en sollicitatiegesprekken om nooit te vergeten”

In deze aflevering delen Charlaine, Gerco en Marcel van Kunneman & Vandenbroek enkele van de meest hilarische en onvergetelijke blunders die ze zijn tegengekomen in CV’s en sollicitatiegesprekken.

Episode 2: Grip op je kandidaat

Wanneer werd de sollicitant uiteindelijk de leidinggevende van de recruiter wordt. Hoe gaat de dynamiek tussen beide veranderen? Wat zijn de uitdagingen en voordelen van deze situatie? De aflevering onderzoekt interessante perspectieven en lessen uit deze omgekeerde situatie.