Skip to main content

Waar kan ik “Recruitment Unplugged” beluisteren?

“Recruitment Unplugged” is beschikbaar op alle grote podcastplatforms, waaronder Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts. Abonneer je op de podcast en mis geen enkele aflevering, want je wilt deze onthullende en amusante verhalen zeker niet missen!

 

 

Luister nu via:

Een Openhartige en Amusante Luisterervaring

De toon van de podcast is informeel en vermakelijk, waardoor luisteraars zich meteen op hun gemak voelen. Het is alsof je deelneemt aan een boeiende gesprek tussen vrienden, waarin waardevolle lessen worden geleerd en veel gelachen wordt. Elke aflevering biedt inzichten in de wereld van recruitment die je elders niet zult vinden.

Luister, Leer en Lach Mee!

Als je geïnteresseerd bent in carrières, sollicitaties of het aannemen van nieuwe teamleden, dan is “Recruitment Unplugged” een must-listen voor jou! Ontvang waardevolle tips en inzichten van ervaren recruiters terwijl ze eerlijke verhalen delen over hun dagelijkse werk.

Episode 1:”Bizarre CV-blunders en sollicitatiegesprekken om nooit te vergeten”

In deze aflevering delen Charlaine, Gerco en Marcel van Kunneman & Vandenbroek enkele van de meest hilarische en onvergetelijke blunders die ze zijn tegengekomen in CV’s en sollicitatiegesprekken.

Episode 2: Grip op je kandidaat

Wanneer werd de sollicitant uiteindelijk de leidinggevende van de recruiter wordt. Hoe gaat de dynamiek tussen beide veranderen? Wat zijn de uitdagingen en voordelen van deze situatie? De aflevering onderzoekt interessante perspectieven en lessen uit deze omgekeerde situatie.

 

 

Episode 3: RECRUITMENT FAILS!

Wat ging er mis en hoe kunnen we ervan leren? In deze aflevering worden enkele mislukte wervingspogingen besproken. De recruiters delen wat er misging, hoe het beter had gekund en welke lessen ze hebben geleerd om soortgelijke fouten in de toekomst te voorkomen.

Episode 4: THE UNDERDOG STORY

In deze aflevering vertellen onze consultants verhalen van sollicitanten die op het eerste gezicht misschien niet de beste kandidaten leken, maar uiteindelijk uitgroeiden tot waardevolle teamleden. De recruiters delen hoe ze deze verborgen talenten hebben ontdekt en hoe het ieders perspectief over sollicitatiebeoordeling kan veranderen.

Episode 5: DE MENSELIJKE KANT VAN WERVING

Onze Consultants vertellen verhalen over kandidaten die hun droombaan hebben gevonden en hoe werving hen heeft geholpen hun carrièredoelen te bereiken. Waar gaan we heen in de toekomst? Welke onderdelen in recruitment kan je niet vervangen door automatisatie?

Onze Consultants vertellen verhalen over kandidaten die hun droombaan hebben gevonden en hoe werving hen heeft geholpen hun carrièredoelen te bereiken. Waar gaan we heen in de toekomst?