Skip to main content

Deta-vast

Op het gebied van Interim naar vast dienstverband zijn wij gespecialiseerd in bemiddeling in de functiegroepen ICT, Finance, Sales & Marketing en HR & Office Support. Deze vorm biedt zowel de werknemer als u als opdrachtgever de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen voordat ze een langdurige verplichting aangaan. Het geeft u de tijd om te beoordelen of de werknemer geschikt is voor de functie en de werkcultuur en biedt de werknemer de mogelijkheid om zich aan te passen aan het bedrijf en de functie. Als beide partijen tevreden zijn, kan dit worden omgezet in vast dienstverband. “Verhoog uw succes en versterk uw team met onze unieke aanpak van inhuur-tot-dienstverband.

Evalueer talent vooraf en bespaar tijd en geld met onze dienst voor perfecte kandidaten!

Onze dienst Interim naar vast dienstverband maakt het mogelijk om talent te evalueren voordat u ze in dienst neemt, waardoor u zeker bent van een perfecte match. Bespaar tijd en geld door de juiste kandidaten direct in dienst te nemen en versterk uw bedrijf met de beste medewerkers op de markt.” Daarbij geniet de medewerker van alle arbeidsrechtelijke zekerheden die er zijn. Onze zoektocht is gericht op specifieke vaardigheden en ervaringen. Samen met u realiseren wij ook hier de beste match.

Voordelen van flexibele inhuur

U kunt snel inspelen op veranderingen in de vraag naar personeel en heeft de mogelijkheid om de inzet aan te passen aan de huidige behoefte.

Het vermindert de kosten voor werving, selectie, opleiding en verzekeringen die anders komen kijken bij het aannemen van vaste medewerkers.

Door het uitbesteden van bepaalde taken, kunt u zich meer richten op de kernactiviteiten.

Onze professionals kunnen bedrijven toegang geven tot specifieke vaardigheden die (nog) niet aanwezig zijn binnen uw bedrijf, wat bijdraagt aan verdere groei en ontwikkeling.

U kunt eenvoudig op en afschalen en kosten zijn eenvoudig te budgetteren.

Meer weten over deze service?

Kom in contact met ons!