Skip to main content

Werken bij AB:

AB staat er als organisatie voor dat hun klanten bedrijfsprocessen beter kunnen organiseren én automatiseren, zodat het hun verder helpt. Benieuwd? Kijk eens naar een van hun referentfilms om een beeld te krijgen wat het resultaat is van hun adviezen! Roland is directeur bij AB. Hij vertelt in dit filmpje over zijn functie en de cultuur van AB.

Missie van AB

Toewijding aan Welzijn: De lage ziektepercentage van slechts 2,9% getuigt van de zorg die we besteden aan het welzijn van het team bij AB Software. Ze geloven dat gezonde en gelukkige medewerkers de sleutel zijn tot succes.

Ervaring en Expertise: Met een gemiddelde leeftijd van 41 jaar en een gemiddelde diensttijd van zes jaar, hebben de medewerkers waardevolle ervaring opgebouwd. Ze moedigen voortdurende groei en ontwikkeling aan.

Sterke Klantrelaties: Ze mogen trots zijn op samenwerken met meer dan 500 klanten in de industrie. De betrokkenheid en servicegerichtheid maken het verschil.

Jouw kansen bij AB:

Pre Sales Consultant

De inhoudelijke sparringpartner in het commerciële traject!
€ 5300
Rotterdam, Deventer, Groningen of Den Bosch
HBO
Consultancy

Support Consultant

Krijg jij energie van het oplossen van problemen? Ben je communicatief sterk en ga je voor de beste klanttevredenheid? Lees snel verder! 
€ 3000 - € 4300
Rotterdam
HBO
Support

Inside Sales

Zoek jij een Sales startersbaan waarin je je snel kan ontwikkelen, Dan is dit iets voor jou!
€ 2350 - € 2800
Groningen
MBO
Sales Binnendienst

Technisch Applicatiebeheerder

Hou je van een technische uitdaging met veel klant contact? Dit is iets voor jou!
€ 4250
Rotterdam of Deventer, je werkt in het midden en westen van het land
HBO
Technisch Consultancy

Senior implementatie consultant

Je begeleidt langere termijn implementaties van kop tot staart. Collega consultants kunnen bij jou terecht met vragen. Als senior neem je een centrale rol in de organisatie op je.
€ 7700
Rotterdam, Deventer, Den Bosch of Groningen
HBO
Consultancy

Projectmanager Maatwerksoftware

Krijg jij energie van het managen van diverse projecten, werk je graag op het snijvlak van maatwerk- & standaardsoftware? Lees dan verder!
€ 6000
Rotterdam, Deventer, Den Bosch of Groningen
HBO
Projectmanagement

Implementatie Consultant

Wil jij in een dynamische consultancyrol implementaties gaan begeleiden bij verschillende opdrachtgevers? Lees dan snel verder!
€ 6150
Rotterdam, Deventer of Den Bosch
HBO
Consultancy

Junior Consultant

Ben jij opzoek naar een uitdagende consultancy baan waarin je jezelf snel gaat ontwikkelen? Dan is dit iets voor jou!
€ 3850
Groningen, Deventer, Rotterdam of Den Bosch
HBO
Consultancy

Inside Sales (20 tot 36 uur)

Ben jij een commerciële tijger die graag met een team op succes jaagt? Dan is dit iets voor jou!
€ 2200 - € 3200
Groningen
HBO
Sales Binnendienst

Integratie Consultant

Jij verzorgt de puntjes op de spreekwoordelijke i. Als Integratie consultant ontwikkel jij het maatwerk bij de implementatie van een ERP systeem. De werkzaamheden zijn inhoudelijk en je kunt er goed over sparren met collega's en opdrachtgevers
€ 3200 - € 5400
Onze partner heeft kantoren in Zuid-Holland, Noord-Brabant, Overijssel en Groningen
HBO
Technisch Consultancy

Projectmanager ERP

Onze partner is een snelgroeiende organisatie met een informele sfeer, ze zoeken kennis en ervaring om meerdere diverse projecten te begeleiden. Is dit iets voor jou? Lees dan veder.
€ 5800
Regio Noord en Midden Nederland
HBO
Projectmanagement

Technisch Consultant

Hou je van een technische uitdaging met veel klant contact? Dit is iets voor jou!
€ 4250
Rotterdam of Deventer, je werkt in het midden en westen van het land
HBO
Technisch Consultancy

Dit is bij elke functie inbegrepen:

Je komt te werken in een divers team met slimme, gedreven collega’s en volop ruimte voor groei en kennisverdieping. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door betrokkenheid en gedrevenheid. We sparren dagelijks met elkaar en helpen elkaar altijd!

Je krijgt bij ons alles wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Iphone, laptop en andersoortige hardware passend bij ons vak.

Jouw thuisbasis is een van onze vier vestigingen verspreid door Nederland. Hier ontmoet je je collega’s wekelijks en werk je in een inspirerende omgeving aan vragen van klanten. Veel van onze collega’s komen dagelijks bij klanten over de vloer. Dan bevind je je natuurlijk middenin productieomgevingen.

Uiteraard bieden we je een mooi salaris. We werken binnen AB met salarisschalen. Je wordt op basis van je functie en ervaringsniveau ingeschaald.  Naast een vast salaris verdien je in veel functies ook nog een bonus of provisie.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk al onze andere vacatures!

Neem contact op met Maarten!

Wil je graag eerst kennismaken of je vraag stellen? Dat kan, graags zelfs! Wij houden van persoonlijk contact. je kan Maarten bereiken op (030) 303 1755 of klik op de onderstaande knop om een mail te versturen!

Maarten hoekstra