Skip to main content

Recruitment Process Outsourcing Aanpak in een Notendop

Wij stellen een team van professionals ter beschikking die actief voor u werven. Dit team, bestaande uit ervaren Recruiters, Talent Sourcers en onze marketing experts in Employer Branding handelen en communiceren onder uw bedrijfsnaam. Hierdoor is de drempel voor potentiële kandidaten om te solliciteren laag. U behoudt de regie en alle gegenereerde data. We ontwikkelen aparte wervingscampagnes voor elke functiegroep, omdat elke campagne uniek is qua aanpak en doelgroep. Werving is marketing; een netwerk hebben en de juiste inspanningen leveren zijn essentieel voor succes. Een diepgaande functieanalyse, doelgroep bepaling, voordelenpakket ontwikkelen, juiste keuze van communicatiemiddelen en methoden dragen bij aan succes! Bekijk onze infographic!

Stap 1: RPO Scan

De eerste stap voor een succesvol Recruitment Process Outsourcing traject begint met onze RPO Scan. Wij maken een diepgaande analyse van uw organisatie en de personeelsbehoefte. We nemen de tijd om uw bedrijf te begrijpen, van de kernwaarden tot de strategische doelen. Vervolgens identificeren we de specifieke vaardigheden en eigenschappen die nodig zijn voor succes. Dit plan omvat geavanceerde screeningmethoden, gerichte wervingskanalen en een strategie om topkandidaten aan te trekken. We zorgen ervoor dat het plan niet alleen efficiënt is, maar ook kosteneffectief.

Recruitment scan

Stap 2: Aanpak

Ons team kan uw huidige wervingsprocessen evalueren en bepalen welke tools en technologieën het meest geschikt zijn voor uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om applicant tracking systemen, screeningsoftware, of andere hulpmiddelen, we zorgen ervoor dat u de juiste instrumenten heeft om het wervingsproces te optimaliseren. Na het
bepalen van de benodigde tools en de reikwijdte van het wervingsproject, stellen we een gedetailleerde offerte op basis van uren op. Dit stelt u in staat om volledig inzicht te krijgen in de kosten en zorgt ervoor dat er geen verrassingen zijn tijdens het wervingsproces.

 

Plan op maat

Stap 3: Start!

Nadat u het op maat gemaakte plan van aanpak hebt geaccepteerd, gaan we direct van start met de werving campagnes om de juiste talenten voor uw organisatie te vinden. We begrijpen dat tijd van essentieel belang is, en we streven naar een nauwe en intensieve samenwerking met u als partner in dit proces. Ons toegewijde team zal niet alleen inzetten op effectieve communicatie, maar we zullen ook op locatie aanwezig zijn bij uw organisatie. Dit betekent dat we fysiek aanwezig zullen zijn op uw locatie om de samenwerking te versterken, uw bedrijfscultuur beter te begrijpen en om eventuele vragen of zorgen direct te kunnen aanpakken. We zijn er om te zorgen dat alles soepel verloopt en om proactief te reageren op elke behoefte die zich tijdens het wervingsproces voordoet.

Intern Apparaat gaat van start

Stap 4: Livegang

Na de presentatie van het plan van aanpak aan onze partner, hebben we waardevolle feedback ontvangen en verwerkt. In de uitingen zijn de kernwaarden van de partner zorgvuldig geïntegreerd, evenals de huisstijlkleuren, waarden en normen van de organisatie. We hebben concreet overeenstemming bereikt over de wijze waarop we de campagnes en uitingen in de markt zullen zetten. Dit omvat onder andere de werken-bij-site, video’s, vacatureteksten, mediakeuzes en doelgroepselectie. Dankzij deze nauwe samenwerking en afstemming zijn we klaar om live te gaan.

Strategisch recruitment

Stap 5: Optimaliseren

We analyseren het proces grondig, verzamelen feedback van belanghebbenden en nieuwe werknemers, en presenteren de
bevindingen in begrijpelijke rapporten. Samen identificeren en implementeren we verbeteringen om het wervingsproces te
optimaliseren, van strategieaanpassingen tot verfijning van interne processen. Ons doel is om continu te verbeteren, zodat uw organisatie de beste talenten kan aantrekken en behouden.

optimaliseren RPO

THIS IS HOW WE DO IT – Whitepaper

Wenst u een diepgaand inzicht te verkrijgen in onze methodologie voor Recruitment Process Outsourcing? Wij nodigen u uit om onze whitepaper te downloaden, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe wij te werk gaan.

brochure tafel

Neem contact op met Camiel

Nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen voor u? Neem contact op met Camiel Arts. Hij kan u nog veel meer vertellen over onze RPO oplossing!

 

Meer weten over Kunneman & Vandenbroek?

Wij dienen zowel een maatschappelijk en economisch belang en geloven dat wij met onze persoonlijke aanpak en passie de juiste match tot stand kunnen brengen tussen werkgever en werknemer. Wij geloven in een transparante en eerlijke samenwerking met onze partners om op deze manier gezamenlijk de juiste match te maken.