Skip to main content

Recruitment Process Outsourcing Aanpak in een Notendop

Wij stellen een team van professionals ter beschikking die actief voor u werven. Dit team, bestaande uit ervaren Recruiters, Talent Sourcers en onze marketing experts in Employer Branding handelen en communiceren onder uw bedrijfsnaam. Hierdoor is de drempel voor potentiële kandidaten om te solliciteren laag. U behoudt de regie en alle gegenereerde data. We ontwikkelen aparte wervingscampagnes voor elke functiegroep, omdat elke campagne uniek is qua aanpak en doelgroep. Werving is marketing; een netwerk hebben en de juiste inspanningen leveren zijn essentieel voor succes. Een diepgaande functieanalyse, doelgroep bepaling, voordelenpakket ontwikkelen, juiste keuze van communicatiemiddelen en methoden dragen bij aan succes! Bekijk onze infographic!

Ontdek de voordelen van Recruitment Process Outsourcing:

Ons team van ervaren Recruiters, Talent Sourcers en onze marketing experts in Employer Branding gaan tot het uiterste om de ideale kandidaten voor uw organisatie te vinden. Dankzij geavanceerde technologieën en strategieën halen we het beste talent binnen handbereik. We doordringen de markt en presenteren u een selectie van topkandidaten dankzij onze Recruitment Process Outsourcing.

Met Recruitment Process Outsourcing maken we gebruik van geavanceerde screening- en beoordelingsmethoden en gaan we verder dan alleen het identificeren van geschikte kandidaten voor uw organisatie. We begrijpen dat elk bedrijf zijn eigen unieke behoeften en bedrijfscultuur heeft, en daarom streven we ernaar om een shortlist van kandidaten te creëren die niet alleen voldoen aan de technische vereisten van de functie, maar ook naadloos passen binnen de specifieke context van uw bedrijf.

Ons toegewijde team gaat verder dan alleen het selecteren van de juiste kandidaten. Bij Recruitment Process Outsourcing nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor het gehele traject, vanaf het moment van eerste contact tot het moment dat de nieuwe medewerkers volledig zijn geïntegreerd in uw team en waarde toevoegen aan uw organisatie. ons doel is om u volledig te ontzorgen bij het hele wervings- en integratieproces, zodat u zich kunt concentreren op het laten groeien en bloeien van uw organisatie, wetende dat u kunt vertrouwen op ons expertise en toewijding aan uw succes.

Stap 1: Recruitment Scan

De eerste stap voor een succesvol Recruitment Process Outsourcing traject begint met onze Recruitmentscan Wij maken een diepgaande analyse van uw organisatie en de functievereisten. We nemen de tijd om uw bedrijf te begrijpen, van de kernwaarden tot de strategische doelen. Vervolgens identificeren we de specifieke vaardigheden en eigenschappen die nodig zijn voor succes in de betreffende functie. Dit plan omvat geavanceerde screeningmethoden, gerichte wervingskanalen en een strategie om topkandidaten aan te trekken. We zorgen ervoor dat het plan niet alleen efficiënt is, maar ook kosteneffectief.

Recruitment scan

Stap 2: Op maat gemaakt plan van aanpak

Ons team kan uw huidige wervingsprocessen evalueren en bepalen welke tools en technologieën het meest geschikt zijn voor uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om applicant tracking systemen, screeningsoftware, of andere hulpmiddelen, we zorgen ervoor dat u de juiste instrumenten heeft om het wervingsproces te optimaliseren. Na het bepalen van de benodigde tools en de reikwijdte van het wervingsproject, stellen we een gedetailleerde offerte op basis van uren op. Dit stelt u in staat om volledig inzicht te krijgen in de kosten en zorgt ervoor dat er geen verrassingen zijn tijdens het wervingsproces.

 

Plan op maat

Stap 3: Intern apparaat gaat van start!

Nadat u het op maat gemaakte plan van aanpak hebt geaccepteerd, gaan we direct van start met de werving campagnes om de juiste talenten voor uw organisatie te vinden. We begrijpen dat tijd van essentieel belang is, en we streven naar een nauwe en intensieve samenwerking met u als partner in dit proces. Ons toegewijde team zal niet alleen inzetten op effectieve communicatie, maar we zullen ook op locatie aanwezig zijn bij uw organisatie. Dit betekent dat we fysiek aanwezig zullen zijn op uw locatie om de samenwerking te versterken, uw bedrijfscultuur beter te begrijpen en om eventuele vragen of zorgen direct te kunnen aanpakken. We zijn er om te zorgen dat alles soepel verloopt en om proactief te reageren op elke behoefte die zich tijdens het wervingsproces voordoet.

Intern Apparaat gaat van start

Stap 4: Strategisch recruitment

Ons team gaat op basis van de gewenste behoefte een plan van aanpak opstellen. Werving is marketing; een netwerk hebben en de juiste inspanningen leveren zijn essentieel voor succes. Een diepgaande functieanalyse, doelgroep bepaling, voordelenpakket ontwikkelen, juiste keuze van communicatiemiddelen en methoden dragen bij aan succes. In dit plan ontwikkelt het team op basis van data aparte wervingscampagnes voor elke functiegroep, omdat elke campagne uniek is.

Strategisch recruitment

Er wordt een operationeel plan gepresenteerd waarin staat:

  • Hoe gaan we partnerschap met u aan, met betrokkenheid van stakeholders binnen uw organisatie
  • De analyses van functieprofielen en regio
  • De wervingsplannen per functiegroep
  • De doelgroep analyse en wervingsadvies per functiegroep
  • Invulling geven aan operationele uitvoering van wervingscampagnes door Talent Sourcers en Employer Branding experts
  • Hoe presenteren wij kandidaten (long- en shortlist)
  • Hoe rapporteren we selectie en sollicitatie gesprekken door de Recruitment Consultants
  • Hoe bewaken we het proces en aanstelling van kandidaten
  • Hoe administreren wij
  • In welke frequentie rapporteren wij

 

Dit zullen we samen met u afstemmen en uitvoeren. We zijn immers uw interne recruitment afdeling!

Neem contact op met Camiel

Nieuwsgierig wat wij kunnen betekenen voor u? Neem contact op met Camiel Arts. Hij kan u nog veel meer vertellen over onze RPO oplossing!

 

Meer weten over Kunneman & Vandenbroek?