Skip to main content

Totaal oplossing

Sinds 2000 is Kunneman & Vandenbroek actief in een breed veld van dienstverlening gericht op gespecialiseerde, innovatieve en pragmatische totaaloplossingen op het gebied van Human Capital Management. Gespecialiseerd in bemiddeling naar vast dienstverband in de functiegroepen ICT, Finance, Sales & Marketing, HR & Office Support.

Kunneman medewerkers

Kennis, ervaring, netwerk

Door onze kennis, ervaring en netwerk zijn wij volwaardige adviseurs. Door goed op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en onze eerlijke en transparante communicatie naar zowel onze partners als kandidaten waarborgen wij onze kwaliteit. Alles draait om mensen, onze Recruitment Consultants, Talent Sourcers, Arbeidsmarkt Marketeers en Backoffice Medewerkers zijn ons grootste goed. Zij maken ons succes en zorgen voor onze kwaliteit. Het succesvolle concept is mede te danken aan een uitgekiende infrastructuur. Hierdoor zijn wij in staat om een uitstekende balans te vinden in kwaliteit, resultaten, service, bereikbaarheid en snelheid.

Volwaardig gesprekspartner

Onze professionele en gespecialiseerde Recruitment Consultants hebben allemaal een achtergrond en ruime ervaring in het vakgebied waarvoor zij bemiddelen. Daardoor kunnen zij, als geen ander, beoordelen of een kandidaat over de gewenste kwalificaties beschikt. Zij weten waar ze over praten, kennen de markt, hebben een netwerk, beheersen de materie, kennen de problematieken!

 

Ook werken bij Kunneman & Vandenbroek?

Solliciteer vandaag

Missie & Visie

Wij dienen zowel een maatschappelijk en economisch belang en geloven dat wij met onze persoonlijke aanpak en passie de juiste match tot stand kunnen brengen tussen werkgever en werknemer. Wij geloven in een transparante en eerlijke samenwerking met onze partners om op deze manier gezamenlijk de juiste match te maken.