Skip to main content

‘Partnership’

Sinds 2000, staan wij voor partnerships. Wij gaan u ondersteunen in de nood die u ervaart: de beste kandidaat voor een openstaande vacature vinden. Dit kunnen wij enkel goed doen als we samenwerken. Wij selecteren en spreken de kandidaten, zijn dus ook ambassadeur van uw organisatie. Daarom moeten wij de juiste informatie aan de kandidaat kunnen vertellen en, indien gekwalificeerd, enthousiasmeren. Zo geniet u ten volle van onze kennis en kunde betreffende werven en selecteren en draait uw bedrijfsvoering zo snel mogelijk verder op volle toeren met de juiste persoon op de juiste plek.

Volwaardig gesprekspartner

Onze professionele en gespecialiseerde Recruitment Consultants hebben allemaal een achtergrond en ruime ervaring in het vakgebied waarvoor zij bemiddelen. Daardoor kunnen zij, als geen ander, beoordelen of een kandidaat over de gewenste kwalificaties beschikt. Zij weten waar ze over praten, kennen de markt, hebben een netwerk, beheersen de materie, kennen de problematieken. Waardoor ze volwaardig gesprekspartner zijn binnen de vakgebieden; ICT, Finance, Sales & Marketing en HR & Office Support, voor zowel werknemer en werkgever.

‘U vertelt, wij luisteren’

Alle medewerkers van Kunneman & Vandenbroek geloven in een eerlijke en transparante samenwerking. Juist door onze kennis en ervaring, al onze consultants hebben in het werkveld gewerkt waar zij nu in werven, kunnen we u altijd van een eerlijk advies voorzien. Ook als iets niet gaat lukken.

Wat gaan we precies voor u doen als we gaan samenwerken?

  • Intake en advies
  • Wervingsactiviteiten
  • Selectie en interview (long- en shortlist)
  • Introductie van één of meerdere kandidaten met persoonlijk gespreksverslag
  • Debrief van de kandidaat voor kennismakingsgesprek met u
  • Begeleiding van de aanstelling
  • Evaluatie

Let op, dit is een korte opsomming en ieder wervingstraject kan anders zijn. Zo heeft u in ieder geval nog meer gevoel bij onze organisatie en werkwijze. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

‘Mensen Werven Mensen’

Onze slogan is ‘Mensen werven mensen’. Wij geloven dat onze persoonlijke aanpak en passie voor de juiste match de kracht is van onze dienstverlening. Tevens is voorgaande onze differentiërende factor. Als u de reviews op onze dienstverlening nazoekt op Google of Facebook zult u hier ook terugvinden dat juist de persoonlijke aanpak het verschil maakt voor klanten en kandidaten. Maak kennis met ons team!