Skip to main content

‘U vertelt, wij luisteren’

Wij nemen ruim de tijd om kennis te maken en om een beeld te krijgen van uw wensen, eisen, ambities. Maar zeker ook persoonlijkheid, achtergrond en ervaring. Onze professionele en gespecialiseerde Recruitment Consultants hebben allemaal een achtergrond en ruime ervaring in het vakgebied waarvoor zij bemiddelen. Daardoor kunnen zij, als geen ander, beoordelen welke mogelijkheden wij voor u als werkzoekende hebben. Zij weten waar ze over praten, kennen de markt, hebben een netwerk, beheersen de materie, kennen de problematieken. Maar zeker ook de mogelijkheden en wellicht mogelijkheden waar u nog niet eens aan gedacht heeft. Op basis van deze informatie vinden onze professionals de perfecte match voor u.

Carrière coaching

Een hebben we die perfecte match, dan laten we u niet aan uw lot over. We geven u intensieve begeleiding en waardevol advies, zodat u uitstekend voorbereid de gesprekken met een potentiële werkgever aangaat. Wij zien carrière coaching als een investering in uzelf en uw toekomst. Wij helpen u uw doelen te bereiken, uw volgende stap in uw carrière te plannen en te navigeren door de arbeidsmarkt. Met de hulp van onze professionele coaches kunt u vaardigheden ontwikkelen, uw zelfvertrouwen versterken en adviseren in de juiste beslissingen nemen voor uw carrière. Dus als je op zoek bent naar een bevredigende en succesvolle carrière, neem contact op.

‘Mensen werven Mensen’

Onze slogan is ‘Mensen werven mensen’. Wij geloven dat onze persoonlijke aanpak en passie voor de juiste match de kracht is van onze dienstverlening. Als u de reviews op onze dienstverlening nazoekt op Google of Facebook zult u hier ook terugvinden dat juist de persoonlijke aanpak het verschil maakt voor u als kandidaat.

Maak kennis met het team die voor u aan de slag gaat:

De meest uitdagende vacatures

Natuurlijk hebben we voor u de meest uitdagende vacatures binnen de vakgebieden; ICT, Finance, Sales & Marketing, HR & Office Support

Wat anderen kandidaten over ons zeggen:

Zeer vriendelijk en professioneel, denken echt mee en zetten de kandidaat centraal. Veel recruiters zijn opdringerig en willen hun mening opdringen. Hier totaal dat gevoel niet gehad.

René

Een erg prettige recruitment ervaring gehad met dit bedrijf.
Ik ben via LinkedIn benaderd met een specifieke vacature waarin ik interesse had, toen ik hierop reageerde werd er snel een uitgebreid gesprek met me ingepland, waarin ze probeerden een beeld van mij te vormen. Vervolgens kwamen ze al snel met meerdere vacatures die ze bij mij vonden passen, waarvan het er dus eentje is geworden. Het gehele proces was erg prettig en transparant, ik voelde mij gehoord en er werd goed met me meegedacht.

Justin

Via Kunneman & Vandenbroek heb ik goede hulp en begeleiding gekregen om een nieuwe baan te vinden. Het bedrijf stopt veel aandacht en hulp in het zoeken naar een baan die bij jou past. Op deze manier heb ik met vele mooie bedrijven contact gehad.

Dave