Skip to main content

Executive Search / werving & selectie

U zoekt een professional in vaste dienst?
Executive Search / werving & selectie is de manier om de meest gekwalificeerde en ervaren kandidaten te vinden voor uw bedrijf. Onze aanpak staat garant voor kwaliteit en ervaring, waarbij we elke stap van het zoekproces beheersen…..

Executive Search / werving & selectie

Interim Management

U zoekt een tijdelijke professional?
Voor een specifieke opdracht of uniek project een zelfstandige inzetten? Als specialist in deze markt regelt Kunneman & Vandenbroek (Flexible Solutions) de werving, selectie en contracthandeling. Gespecialiseerd in…..

interim management

Interim naar vast dienstverband

Een professional tijdelijk of flexibel inzetten?
Interim (naar vast dienstverband) biedt u een slimme manier om talent te werven voor uw bedrijf of om tijdelijke inzet te realiseren. Het tijdelijk inzetten van personeel biedt u namelijk…..

RPO – Recruitment Proces Outsourcing

Uw recruitment proces outsourcen?
Recruitment Process Outsourcing (RPO) is een effectieve manier om uw bedrijf te ondersteunen bij het aantrekken van de juiste medewerkers. Onze RPO-diensten nemen het tactische, operationele en of strategische recruitment proces…..

HR Consultancy

Hulp nodig bij de realisatie van uw HR-doelen?
Onze HR-consultancy biedt u een unieke kans om uw bedrijf op het gebied van HR-management naar een hoger niveau te tillen. Onze consultants hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen en implementeren van HR-beleid en -praktijken en kunnen u helpen bij de realisatie van uw HR-doelen. Of u nu op zoek bent naar…..

HR Consultancy

Arbeidsmarktcommunicatie  / Employer Branding

U wilt meer doen met communicatie naar werknemers?
Versterk de aantrekkingskracht van uw bedrijf als werkgever door middel van effectieve arbeidsmarktcommunicatie / employer branding. Laat zien wie u bent als organisatie en waarom werknemers graag bij u willen werken. Wij bieden u een uitgebreid pakket dat zorgt voor een positieve en consistente beeldvorming van…..

Employer Branding

Niet gevonden wat u zocht? Of wilt u een vraag stellen?

Dat kan via de onderstaande knop!