Skip to main content

Specialisme

Een effectieve manier om de best mogelijke kandidaat te vinden voor een belangrijke rol binnen uw organisatie. Onze zoektocht is gericht op specifieke vaardigheden en ervaringen. Samen met u realiseren wij de beste match. Kunneman & Vandenbroek is actief in een breed veld van dienstverlening gericht op gespecialiseerde, innovatieve en pragmatische totaaloplossingen op het gebied van Human Capital Management. Gespecialiseerd in bemiddeling naar vast dienstverband in de functiegroepen ICT, Finance, Sales & Marketing en HR & Office Support.

Vergaderruimte Kunneman

Al méér dan 20 jaar een succesvol concept

Door onze kennis, ervaring en netwerk zijn wij volwaardige adviseurs. Onze professionals gebruiken de meest geavanceerde technologieën en methoden om de beste kandidaten voor uw bedrijf te vinden. Mede door goed op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en onze eerlijke en transparante communicatie naar zowel onze partners als kandidaten waarborgen wij onze kwaliteit. Alles draait om mensen, onze Recruitment Consultants, Talent Sourcers, Arbeidsmarkt Marketeers en Backoffice Medewerkers zijn ons grootste goed. Zij maken ons succes en zorgen voor onze kwaliteit. Het succesvolle concept is mede te danken aan een uitgekiende infrastructuur. Hierdoor zijn wij in staat om een uitstekende balans te vinden in kwaliteit, resultaten, service, bereikbaarheid en snelheid.

‘Partnership’

Sinds 2000, staan wij voor partnership. Wij gaan u ondersteunen in de nood die u ervaart: de beste kandidaat voor een openstaande vacature vinden. Dit kunnen wij enkel goed doen als we samenwerken. Wij selecteren en spreken de kandidaten, zijn dus ook ambassadeur van uw organisatie. Daarom moeten wij de juiste informatie aan de kandidaat kunnen vertellen en, indien gekwalificeerd, enthousiasmeren. Zo geniet u ten volle van onze kennis en kunde betreffende werven en selecteren en draait uw bedrijfsvoering zo snel mogelijk verder op volle toeren met de juiste persoon op de juiste plek.

Volwaardig gesprekspartner

Onze professionele en gespecialiseerde Recruitment Consultants hebben allemaal een achtergrond en ruime ervaring in het vakgebied waarvoor zij bemiddelen. Daardoor kunnen zij, als geen ander, beoordelen of een kandidaat over de gewenste kwalificaties beschikt. Zij weten waar ze over praten, kennen de markt, hebben een netwerk, beheersen de materie, kennen de problematieken. Waardoor ze volwaardig gesprekspartner zijn binnen de vakgebieden; ICT, Finance, Sales & Marketing en HR & Office Support, voor zowel werknemer en werkgever.

Executive search / werving & selectie

Executive Search / werving & selectie is de manier om de meest gekwalificeerde en ervaren kandidaten te vinden voor uw bedrijf. Onze aanpak staat garant voor kwaliteit en ervaring, waarbij we elke stap van het zoekproces beheersen, van het definiëren van de specifieke behoefte aan het identificeren van de meest geschikte kandidaten. Onze ervaring en kwaliteitsgerichte aanpak garanderen dat we de meest waardevolle match voor uw bedrijf vinden, waardoor u verzekerd bent van een succesvolle vervulling van uw vacature.

Wil je meer informatie over Executive search / werving & selectie?

Kom in contact met ons door op de onderstaande knop te drukken: