Waarom Kunneman & Vandenbroek voor werkgevers?

Voor werkgevers en kandidaten sinds 2000 hét full service recruitment bureau in de eredivisie van werving, selectie en consulting.

Wij dienen zowel een maatschappelijk en economisch belang en geloven dat wij met onze persoonlijke aanpak en passie de juiste match tot stand kunnen brengen tussen werkgever en werknemer. Wij geloven in een transparante en eerlijke samenwerking met onze partners om op deze manier gezamenlijk de juiste persoon te vinden.

Onze filosofie is eenvoudig, simpel en bewezen succesvol; “Mensen werven mensen” en “U vertelt, wij luisteren”. Wij ontzorgen op het gebied van recruitment en luisteren goed naar uw wensen.

Door onze kennis, ervaring en netwerk zijn wij volwaardige adviseurs. Door goed op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en onze eerlijke en transparante communicatie naar zowel onze partners als kandidaten waarborgen wij onze kwaliteit. Alles draait om mensen, onze Consultants, Recruiters en Backoffice medewerkers zijn ons grootste goed. Zij maken ons succes en zorgen voor onze kwaliteit. Het succesvolle concept is mede te danken aan een uitgekiende infrastructuur. Hierdoor zijn wij in staat om een uitstekende balans te vinden in kwaliteit, resultaten, service, bereikbaarheid en snelheid.

Voor werkgevers is Kunneman & Vandenbroek actief in een breed veld van dienstverlening gericht op gespecialiseerde, innovatieve en pragmatische totaaloplossingen op het gebied van Human Capital Management. Gespecialiseerd in bemiddeling naar vast dienstverband in de functiegroepen ICT & Engineering, Marketing & Sales en Finance & Banking.

Onze professionele en gespecialiseerde Consultants hebben allemaal een achtergrond en ruime ervaring in het vakgebied waarvoor zij bemiddelen. Daardoor kunnen zij, als geen ander, beoordelen of een kandidaat over de gewenste kwalificaties beschikt. Zij weten waar ze over praten, kennen de markt, hebben een netwerk, beheersen de materie, kennen de problematieken!

Neem Contact me ons op!