Skip to main content

U zoekt een uitdaging

In de zoektocht naar die perfecte baan kunt u behoorlijk verdwalen. Maar die perfecte match, die is er ook voor u. Binnen onze werkwijze gaan we het gesprek aan en luisteren we naar uw wensen. Bij ons draait alles om persoonlijke aandacht: we zeggen niet voor niets ‘Mensen werven mensen’. Kijk op onze vacature pagina voor de mogelijke opties of verstuur gemakkelijk een open sollicitatie.

U zoekt versterking

Wanneer u versterking zoekt voor uw bedrijf zoekt u iemand die past binnen uw organisatie met de gewenste kwalificaties en persoonlijkheid. De consultants van Kunneman & Vandenbroek zijn allemaal actief geweest binnen de sector waarin ze bemiddelen. Hierdoor zijn wij een volwaardig gesprekspartner en weten we waar we het over hebben. Dit is een belangrijke basis voor een goede samenwerking en vanuit daar gaan we samen op zoek naar de perfecte match.

Volwaardig gesprekspartner

Onze professionele en gespecialiseerde Consultants hebben allemaal een achtergrond en ruime ervaring in het vakgebied waarvoor zij bemiddelen. Daardoor kunnen zij, als geen ander, beoordelen of een kandidaat over de gewenste kwalificaties beschikt. Zij weten waar ze over praten, kennen de markt, hebben een netwerk, beheersen de materie, kennen de problematieken. Waardoor ze volwaardig gesprekspartner zijn voor zowel werknemer en werkgever. bekijk onze services door op de onderstaande button te klikken!

Coaching & Advies

Coaching en advies kunnen een onmisbare rol spelen bij het zoeken naar een baan of het vinden van personeel. Het kan u helpen bij het formuleren van duidelijke doelen en het ontwikkelen van een strategie om deze te bereiken. zodat u zich kunt onderscheiden van andere werknemers/werkgevers. Een Consultant kan u ook helpen bij het oplossen van eventuele knelpunten die u tegenkomt tijdens het sollicitatieproces. Dit alles kan u helpen bij het verkleinen van de zoektocht naar een baan en/of personeel en uw kans op succes vergroten.

Voldoen aan uw wensen

Voldoen aan uw wensen is een prioriteit voor ons. We geloven dat elke klant uniek is en dat uw wensen en verwachtingen specifiek zijn voor uw situatie. Daarom streven we naar een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak, waarbij we ons concentreren op het begrijpen van uw specifieke situatie en behoeften. Ons doel is om u te voorzien van producten of diensten die aansluiten bij uw specifieke wensen. zodat we in staat zijn om u de best mogelijke oplossing te bieden. We zullen de tijd nemen om uw specifieke situatie te begrijpen en u te adviseren over de beste manier om uw wensen te vervullen.

Binnen Kunneman & Vandenbroek draait alles om mensen. Onze filosofie? ‘Mensen werven mensen’. Daarom zijn we bijzonder trots op ons team: dankzij hun kennis en kunde zijn we in staat om heel veel goede samenwerkingen tot stand te brengen