Skip to main content

TSS Academy

Bij Total Specific Solutions is het delen van kennis een belangrijk deel van het DNA. Het investeren in de ontwikkeling van medewerkers, op zowel persoonlijk- als werkgebied, wordt gedaan binnen de TSS Academy. Onder deze naam biedt Total Specific Solutions verschillende leiderschap en professionele ontwikkeling programma’s aan. Dit varieert van starters niveau tot management cursussen. De verschillende bedrijven binnen TSS nemen allemaal deel aan de TSS Academy. Werken aan je vaardigheden wordt aangemoedigd en mogelijkheden daartoe worden aangeboden.

TSS academy

De mensen maken het verschil

Het team van collega’s is de grootste aanwinst van het bedrijf. Hun kennis, drive, enthousiasme en verbeteringsdrang zijn ingrediënten die TSS gebruikt om te bouwen aan succes. Ze streven ernaar om het team de beste werkomgeving te bieden. Daarnaast staat het verbreden van de kennis en de persoonlijke ontwikkeling centraal in de werkwijze. Bij Total Specific Solutions zoeken ze mensen die graag willen groeien in een bewegende organisatie die streeft naar dagelijkse verbetering. Want juist die mensen maken het verschil.

TSS mensen

Benieuwd naar de openstaande vacatures?

Scroll snel verder!

Meer weten van TSS?

Bekijk onderstaande video!

Bekijk alle vacatures van Total Specific Solutions hier op hun website!

Neem contact op met Gersy

Wil je graag eerst kennismaken? Dat kan, graag zelfs! Wij houden van persoonlijk contact. Ik ben te bereiken op (030)3031759 of mail mij voor al jouw vragen via de onderstaande knop!

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk al onze vacatures!