Als we het over een perfect cv hebben, is structuur het magische woord! Bij Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions zien de Talent Sourcers alle cv’s als eerste binnenkomen, ze krijgen er dus aardig wat onder ogen. We kunnen deze dames dus gerust ‘experts’ noemen, aangezien zij ook op de hoogte zijn van alle kandidaten die een nieuwe baan vinden via ons.

Als je dus op één ding moet letten voor jouw cv, is het dit…

 

 

Lisanne: “Ik vind het zelf prettig als een cv overzichtelijk is. Kort en bondig; welke opleidingen heb je gedaan, waar heb je gewerkt en wat deed je daar precies? Op zo’n manier kunnen wij er ook als een speer mee aan de slag richting onze partners. Het helpt je echt sneller aan een baan om een gestructureerd cv te hebben!

 

 

Joy: “Structuur! Ongeacht wat iemand inhoudelijk doet is een goede lay-out en structuur van een cv voor iedereen haalbaar. Hieraan is dan ook te zien of iemand z’n best heeft gedaan op een overzichtelijk cv, wat inzet toont.

 

 

Kristel: “Zorg voor een logisch verloop in je cv en kijk naar naar werkzaamheden in plaats van functietitel. Een titel zegt lang niet altijd alles.

 

Dus, loop je cv nog eens na en check op structuur. Zoek ook eens op ‘cv template‘ op Google of een andere zoekmachine, kom je voldoende voorbeelden tegen. Leg zo’n voorbeeld eens naast het jouwe en beslis dan of jouw cv al perfect is om te versturen. Zoek je nog een leuke vacature? Kijk hier eens!

Tot volgende week,

Tim