Word jij onze nieuwe collega? Wij vinden werving & selectie hét mooiste vak van de wereld! Word jij daar ook enthousiast van? Wil je werken in een hecht en professioneel team, dan vind je hier de interne vacatures!  Zie jij hier geen uitdagende vacature tussen? Dan nodigen wij je uit om een open sollicitatie te sturen of te kijken tussen de openstaande vacatures!

Kunneman & Vandenbroek houdt zich sinds 2000 bezig met het maken van de perfecte match tussen werknemer en werkgever. We geloven dat onze persoonlijke aanpak en passie de drijvende kracht is achter ons succes. Onze filosofie is dan ook niet voor niets: ‘Mensen werven mensen’ en ‘U vertelt, wij luisteren’.

Onze consultants, recruiters en backoffice medewerkers zijn ons grootste goed. Dankzij hun kennis, ervaring en netwerk zijn wij volwaardige adviseurs en weten we de perfecte kandidaat te koppelen aan een vacature. Door onze eerlijke en transparante communicatie, naar zowel de partners als kandidaten houden we de kwaliteit hoog.

Kunneman & Vandenbroek is gespecialiseerd in bemiddeling in de volgende drie functiegroepen. Dit zijn ICT & Engineering, Marketing & Sales en Finance & Banking. Onze consultants zijn allen actief geweest in de functiegroep waarvoor ze bemiddelen: dit praat een stuk makkelijker én zorgt voor de beste matches. Word jij onze nieuwe collega?