Skip to main content

Hoe is het om te werken bij Van Boxtel hoorwinkels?

Van Boxtel hoorwinkels staat bekend om haar persoonlijke aanpak. Niet alleen richting de klant, maar ook richting haar werknemers. We zijn betrokken met wat je doet en je mag zijn wie je wilt zijn. Blink je bijvoorbeeld ergens in uit? Of zie je waar het beter kan? Bij Van Boxtel hebben we een unieke werkwijze waarbij jij centraal staat: wij geloven in jou!

Wij geloven in jouw kracht

Onze overtuiging is dat je het best functioneert op het moment dat je doet wat je leuk vindt en dat je doet waar je goed in bent. Wij geloven in jouw kracht. Daarom zijn we van mening dat we de focus op je sterke punten moeten leggen zodat je daar verder in kan groeien. Samen proberen we om van ‘goed’ naar ‘uitstekend’ te groeien en op die manier vertrouwen we erop dat jouw vaardigheden mee ontwikkelen. Dat brengt ons gelijk bij het volgende punt; jouw ontwikkeling!

Ontmoet audicien én onze collega Michiel

Het is makkelijk om te vertellen over onze werkwijze, maar het is nog beter om onze collega’s het woord te laten doen. We vroegen Michiel naar zijn ervaringen over het werken bij Van Boxtel hoorwinkels.

Mike Heinsius, Triage audicien, coach & trainer

“Door de tijd te nemen en te luisteren, voelen mensen zich sneller op hun gemak en worden wensen duidelijk. Dit geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor collega’s. Daarom investeert Van Boxtel hoorwinkels tijd, aandacht en geld aan medewerkers in alle lagen van het bedrijf.”

Vacatures bij Van Boxtel hoorwinkels

Klantadviseur

Samen met je collega’s en collega-audicien run jij de winkel en ben je het vertrouwde gezicht voor onze klanten. Onze winkels zijn niet alleen een plek om naartoe te gaan voor informatie, onderzoek, aanschaf en onderhoud. Klanten kunnen altijd bij ons terecht…

Marketing Coördinator

Ben jij een marketeer met ervaring die een passie voor campagne management en content marketing heeft? Zoek je een nieuwe uitdaging in een dynamisch en snelgroeiend bedrijf? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

CRM Marketeer

Als CRM Marketeer ben jij de expert op het gebied van het versturen van de juiste boodschap op het juiste moment naar onze klanten. Je zorgt ervoor dat iedereen in jouw database de best mogelijke customer journey doorloopt, waarbij je samenwerkt met ons in-house Contact Center en ons team van CRM professionals in Denemarken.

Financieel Medewerker Vestigingsadministratie

Je begint met een kopje koffie (thee mag natuurlijk ook) en wenst je collega’s op de afdeling een goedemorgen. Jouw werkplek is op het servicekantoor van Van Boxtel hoorwinkels te Waardenburg. En dan is er geen dag hetzelfde. Je gaat ervoor zorgen dat de vestigingsadministratie vlekkeloos verloopt en je hebt dan ook heel veel contact met je collega’s in de winkels.

Audicien

Samen met je collega-audicien en/of de commercieel medewerker run jij de winkel en ben je het vertrouwde gezicht voor onze klanten. Onze winkels zijn niet alleen een plek om naartoe te gaan voor informatie, onderzoek, aanschaf en onderhoud.

Regio coach

Ben jij naast jouw werkzaamheden in de winkel de sparringpartner voor jouw collega’s? En weet jij de (commerciële) gedrevenheid bij onze collega’s te versterken? Dan zijn wij bij Van Boxtel hoorwinkels te Waardenburg op zoek naar jou!

Neem contact op met Larissa!

Wil je graag eerst kennismaken? Dat kan, graags zelfs! Wij houden van persoonlijk contact. Ik ben te bereiken op (030)3031756 of stel je vraag via de mail.