Al meer dan 20 jaar is Kunneman & Vandenbroek specialist op gebied van werving & selectie en detachering. Denk jij misschien aan een carrière in recruitment? Is het een switch of een vervolg? Beide kan namelijk. Heb jij een echte interesse in mensen? Maak je graag mensen blij en zijn (kleine en grote) successen voor jou een drijfveer? Dan kan een loopbaan in recruitment best iets voor jou zijn.

Onze Recruitment Consultants vertellen je deze week waarom zij het zo ongelofelijk naar hun zin hebben in deze sector. Denk je na het lezen hiervan: “dat is ook wel iets voor mij!”? We zoeken nog verschillende collega’s….(klik hier voor de openstaande vacatures!)

 

 

Charlaine: “De afwisseling in mensen, van sociale ICT-fanaten tot totally techneut. En ongeacht het vakgebied van de persoon, altijd het gesprek aan te willen gaan over de technieken die erbij horen. Ik geniet van al deze gesprekken en leer zelf ook zoveel van alles dat al die professionals aan mij vertellen. Super!

 

 

Claudia: “Het leukste aan mijn vak is toch het contact met kandidaten en klanten. En het altijd weer iets nieuws leren, elke nieuwe vacature is weer een uitdaging om in te vullen.

 

 

Camiel: “Afwisseling tussen opdrachtgever en kandidaat en commercieel en projectgericht werken. Ik werk ondertussen alweer ruim 14 jaar bij Kunneman & Vandenbroek dus ik kan je uit eigen ervaring toevertrouwen: het is nooit saai 😉

 

 

Gerco: “Werken met allerlei soorten mensen. Dat is en blijft het leukste aan werken in recruitment. Iedereen, of het nu een kandidaat of klant is, heeft zijn of haar eigen verhaal, wensen en eisen. Ik blijf iedere keer met zoveel interesse luisteren naar mijn gesprekspartners, omdat het simpelweg elke keer weer anders is!

 

 

Maarten: “Geen dag is hetzelfde: klant bezoeken, kandidaten uit verschillende functies spreken, alle wensen en eisen met elkaar proberen te matchen. Leuke collega’s!

 

 

Marcel: “De diversiteit van het werk, omdat je met en voor mensen werkt is er geen dag hetzelfde. En ….. alles wat je leert en ziet van verschillende bedrijven en mensen. Ieder mens heeft een mooi verhaal.

 

Wil je meer weten? Over ons bedrijf of specifiek over werken in recruitment? Schroom niet één van personen hierboven een berichtje te sturen via LinkedIn. Klik op de naam van de consultant en je komt op het persoonlijke profiel.

Tot volgende week,

Tim