In 2020 bestaat Kunneman & Vandenbroek 20 jaar. Dat is het thema van deze serie posts. We zijn deze serie begonnen met de tag “2020: een bijzonder jaar”. En een bijzonder jaar is het tot nu toe. Wat vol enthousiasme en feestelijk gevoel startte, werd een halt toegeroepen door de pandemie…

Zoals zovelen hebben wij vanaf 16 maart thuisgewerkt. De afgelopen jaren zijn er investeringen gedaan in hard- en software die het gelukkig op dat moment direct volledig mogelijk maakte om op een goede manier thuis te werken. Iedereen kon bij informatie, videocalls via Microsoft Team maakte het communiceren met elkaar en kandidaten mogelijk en zo hebben wij het sindsdien goed volgehouden. Natuurlijk kraakte en piepte het weleens, maar gezien de situatie waren en zijn wij erg tevreden het resultaat. Als team hebben wij samen gezorgd dat het gewerkt heeft.

Om het thuiswerken in beeld te brengen hebben wij op onze social media kanalen en serie blogposts gedaan waarin iedere medewerker vertelde over zijn of haar ervaringen. Check onze LinkedIn om ze allemaal terug te lezen. Hieronder een overzicht van alle collega’s thuis aan het werk.

Een bijzonder jaar is het dus zeker tot op heden. Een jaar dat niemand meer snel gaat vergeten. Daarom deze maand even geen post over terug gaan naar het verleden. Op dit moment willen wij niets liever dan vooruit kijken. Per aankomende maandag gaan wij bij Kunneman & Vandenbroek weer volgens een ‘nieuw normaal’ werken op ons kantoor. Alle collega’s kunnen niet wachten om weer, met de nodige aanpassingen, op kantoor te werken en elkaar weer vaker te zien. Wat de afgelopen periode wel bewezen heeft is dat wij, bij Kunneman & Vandenbroek en mensen in het algemeen, sociale dieren zijn. We missen elkaar. Voelen met elkaar mee. Keken allemaal uit naar Irma om de boodschap iets te verzachten. Dus nu zijn we er weer klaar voor.

Hulde aan alle mensen zich (letterlijk) dag en nacht hebben ingezet om deze situatie beter te maken. Stay safe allemaal! 💪

 

 

Verzamelfoto Corona thuiswerken