Ieder jaar lassen we een moment in om een nieuwe profielfoto te maken van al onze medewerkers. In het kader van 20 jaar Kunneman & Vanbroek willen we graag alle mensen die op dit moment actief meewerken aan het succes van ons bedrijf ‘showen’. Naast fijne collega’s die hun vak verstaan hebben we toch ook best wel een knap stelletje bij elkaar gezocht, of niet? 😉

(Lees de 5 tips over op de foto gaan onder de foto!)

Nieuwe foto van het team

 

Hou je niet van op de foto gaan? Hier 5 tips!
1. De fotograaf wil graag mooie foto’s maken. Je kan er over het algemeen dus vanuit gaan, zeker in een zakelijke setting, dat hij of zij er voor zal zorgen dat jij er zo goed mogelijk op staat.
2. Zie een foto maken als een gesprek voeren, enkel hoor je soms ‘klik’. Deze rustige en vrolijke blik, zoals je waarschijnlijk als je met een geliefde of goede vriend of vriendin spreekt, die wil de fotograaf graag zien.
3. Je bent geen standbeeld dus beweeg tijdens het foto’s maken. Tegenwoordig kunnen camera’s een beetje beweging prima aan zonder onscherp te worden. In een gesprek zit je toch ook niet muisstil?
4. Trek iets neutraals aan. De focus in de foto moet op jou liggen, dus niet op je kleding of accessoires. Zeker voor een zakelijke foto wil je bereikbaar en vriendelijk overkomen, niet als showboy/girl (of je moet een showboy/girl als beroep zijn natuurlijk…)
5. Last but not least: je bent mooi zoals je bent. Open deur, i know, maar zo waar. Alle schoonheidsidealen ten spijt, als je blij van binnen bent, zul je dat ook uitstralen. No worries dus. Kijk anders even terug bij punt 1!