In 2020 bestaat Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions 20 jaar. Wat een mooi jubileum. Terugkijken hoort daarbij. Deze maand nemen we onze missie en visie onder de loep, die is namelijk in 20 jaar tijd niet heel erg veel veranderd. Goed of slecht? Let’s find out.

De missie en visie van een bedrijf. Het klinkt simpel, maar dat is het niet altijd. Deze missie en visie moet het dagelijkse overstijgen; moet niet gaan over de ‘handel’, maar over het waarom.

  • Waarom doe jij wat je doet?
  • Welk gevoel jaag je achterna?
  • Wat maakt jou blij?
  • Waarmee wil je andere mensen blij maken?
  • Waar zit jouw meerwaarde?

 

Hoe?

Als je die vragen weet te vangen in een missie en visie voor jouw bedrijf, ben je goed op weg. Nogmaals, klinkt simpel, maar dat is het niet. Want er zijn zoveel redenen waarom je doet wat je doet, en met voldoende trots over jezelf kun je best zeggen dat je heel veel meerwaarde hebt. Maar voor de juiste formulering moeten je toch echt destilleren. Yup, klein maken. Naar de basis. Tot het gaatje gaan.

Wat is het nu, precies, voor jou. En voor anderen.

 

Die van ons

Wij als Job Services Group, waar Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions onder valt, hebben de volgende missie en visie:

“Wij dienen zowel een maatschappelijk en economisch belang en geloven dat wij met onze persoonlijke aanpak en passie de juiste match tot stand kunnen brengen tussen werkgever en werknemer. We geloven in een transparante en eerlijke samenwerking met onze partners om op deze manier gezamenlijk de juiste persoon te vinden.”

 

Dus…

Origineel? Misschien niet. Spannend? Ook niet. Tekenend voor ons bedrijf? Ja. Dat zeker! Wij bevinden ons in de gelukkige positie dat we het bewijs geleverd krijgen op onze missie en visie van onze kandidaten. Dagelijks spreken onze consultants verschillende mensen om hen daarna op de juiste positie voor te stellen bij partners. Dat is onze ‘handel’. De manier waarop wij dit doen, daar komt onze missie en visie gelukkig in terug. Bekijk onze reviews op Google hier.

  • Persoonlijke aanpak: check
  • Passie voor ons vak: check
  • De juiste match maken: check
  • Transparant en eerlijk: check

 

Zo werken wij graag. Dat gevoel drijft ons en maakt ons blij. Daar zit onze meerwaarde. En die 4,7 op 5 is voor ons het bewijs dat we op de goede weg zijn. Nog genoeg te leren, dat altijd, maar op de goede weg 😊

Dus op naar de volgende 20 jaar!

 

TvEB