Skip to main content

MBO, HBO of WO diploma op zak?

Of je nu uit de HBO-, MBO- of WO-hoek komt, als junior ben je welkom!

Zoek jij een startersbaan waarin je je snel kunt ontwikkelen en klanten kunt gaan helpen hun bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen? Dan is dit iets voor jou!

HBO Diploma behaald?

Als je affiniteit met IT hebt en beschikt over goede communicatieve vaardigheden kan je hierop solliciteren!

Als Junior Consultant IT speel je bij onze IT-partner een cruciale rol in het optimaliseren van het informatiemanagement voor diverse klanten in het sociaal domein (lokale overheden en de zorgsector). Aangezien zij voortdurend te maken hebben met veranderende wetgeving en maatschappelijke ontwikkelingen, is het belangrijk dat zij hun processen en IT-systemen voortdurend aanpassen.

WO afgestudeerd:

Finance, Bedrijfseconomie of Accountancy.

Ben jij ambitieus en gedreven om jezelf naar een hoger niveau te tillen? Wij zijn op zoek naar High Potentials die de wereld van finance en IT wil verkennen én domineren. In deze rol krijg je de unieke kans jouw expertise in te zetten breed scala aan financiële taken, variërend van financiële rapportage tot het analyseren van bedrijfsprestaties.

Bachelor of WO- Opleiding:

Sciences, Gezondheidswetenschappen, Bedrijfskunde, Biomedische Wetenschappen, Gezondheidsonderzoek, Data Science, of Psychologie.

Als Junior Adviseur bij ZorgTTP ben je actief op diverse gebieden, waaronder advies, analyse, relatiebeheer, en project- en contractmanagement. Je maakt deel uit van een team van vijf adviseurs.

HBO afgestudeerd:

ICT, Bewegingswetenschappen, (technische) Informatica, Business IT & Management, Technische Bedrijfskunde.

Jij bent op zoek naar uitdaging, de nieuwste ontwikkelingen en technologieën. Als Trainee OutSystems Developer denk jij na over ontwerpvraagstukken en softwarearchitectuur om mobiele apps en webapplicaties te ontwikkelen voor verschillende klanten. In deze functie ga je aan de slag met een gedreven team collega’s die minstens evenveel ervaring hebben

MBO 4 of hoger afgestudeerd:

Met een commerciële en mensgerichte drive & retail ervaring kan jij solliciteren!

Bij Van Boxtel hoorwinkels kun je een cruciale rol spelen. Als leerling audicien ben je dirigent die harmonie creëert tussen klanten en hoogwaardige hooroplossingen. Met onbeperkte passie streven ze ernaar om mensen de gave van geluid terug te geven. Sluit je aan bij Van Boxtel en laat samen de melodieën van vreugde klinken. Met een MBO 4 Diploma kan je hier al starten!

Zie je niks passend tussen deze vacatures? Wij hebben meer dan 300 openstaande functies op onze website. Bekijk ze via de button hieronder en wie weet vind je jouw droombaan!