In deze onzekere tijden willen we jou graag op de hoogte houden van hoe Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions omgaat met de situatie in Nederland.

Als werving- en selectie bureau spreken wij dagelijks mensen op ons kantoor in Houten om te helpen aan een volgende stap in hun carrière. In de wijze waarop we mensen spreken, moeten we helaas voorlopig veranderingen aanbrengen. Ons bedrijf werkt gewoon door. Alle collega’s werken op dit moment vanuit huis. We hebben verschillende mogelijkheden tot onze beschikking om op afstand, dus zonder dat jij je eigen woning hoeft te verlaten, een eerste kennismakingsgesprek te voeren. Zo kan je dus gewoon solliciteren naar een nieuwe baan binnen de gestelde richtlijnen vanuit het RIVM met betrekking tot fysiek contact en/of fysieke nabijheid van anderen.

Ook bij onze partners zijn er mogelijkheden om op afstand een eerste kennismaking te doen, wel zo flexibel dus. Welzijn en gezondheid voor jou en onze collega’s gaat natuurlijk boven alles.

Graag willen we ook onze bewondering uitspreken naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt. Of dat nu thuis is of op het werk. Samen maken we het verschil.

Blijf veilig en gezond 🤜

Team Kunneman