Skip to main content

Werken bij SucceedIT:

SucceedIT is een IT-consultancybureau dat gespecialiseerd is in de digitalisering en automatisering van bedrijfsprocessen. Het bedrijf heeft een team van ongeveer 35 medewerkers, die allemaal gepassioneerd zijn over hun werk!

SucceedIT is Great Place to Work

Dit jaar is SucceedIT uitgeroepen tot Great Place To Work waarbij de medewerkers een score gaven van 95%!

Medewerkers voelen zich thuis bij SucceedIT en kunnen zichzelf zijn. Dat bewijst dat het fijn is om te werken bij SucceedIT!

Dit is bij elke functie inbegrepen:

Bij SucceedIT werk je aan uitdagende projecten voor klanten in uiteenlopende branches. Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen en te laten zien wat je in huis hebt.

Je werkt bij SucceedIT samen met ervaren collega’s die je graag helpen om te groeien in je carrière. Je krijgt de kans om van hun kennis en ervaring te profiteren.

SucceedIT biedt diverse trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden aan, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen. Je kunt je bijvoorbeeld specialiseren in een bepaalde technologie of vakgebied.

Bij SucceedIT heerst een informele en open cultuur. De medewerkers staan altijd klaar om elkaar te helpen en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je kunt je eigen ideeën inbrengen en meedenken over de toekomst van het bedrijf. Ze zijn een hecht team waarbij hard wordt gewerkt maar er ook veel ruimte is voor teambuilding, ontspanning en teamuitjes.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk al onze andere vacatures!

Neem contact op met Gersy!

Wil je graag eerst kennismaken of je vraag stellen? Dat kan, graags zelfs! Wij houden van persoonlijk contact. je kan Gersy bereiken op (030) 303 1759 of klik op de onderstaande knop om een mail te versturen!