Skip to main content

Hoe is het om te werken bij Van Boxtel hoorwinkels?

Van Boxtel hoorwinkels staat bekend om haar persoonlijke aanpak. Niet alleen richting de klant, maar ook richting haar werknemers. We zijn betrokken met wat je doet en je mag zijn wie je wilt zijn. Blink je bijvoorbeeld ergens in uit? Of zie je waar het beter kan? Bij Van Boxtel hebben we een unieke werkwijze waarbij jij centraal staat: wij geloven in jou!

Wij geloven in jouw kracht

Onze overtuiging is dat je het best functioneert op het moment dat je doet wat je leuk vindt en dat je doet waar je goed in bent. Wij geloven in jouw kracht. Daarom zijn we van mening dat we de focus op je sterke punten moeten leggen zodat je daar verder in kan groeien. Samen proberen we om van ‘goed’ naar ‘uitstekend’ te groeien en op die manier vertrouwen we erop dat jouw vaardigheden mee ontwikkelen. Dat brengt ons gelijk bij het volgende punt; jouw ontwikkeling!

Ontmoet audicien én onze collega Michiel

Het is makkelijk om te vertellen over onze werkwijze, maar het is nog beter om onze collega’s het woord te laten doen. We vroegen Michiel naar zijn ervaringen over het werken bij Van Boxtel hoorwinkels.

Mike Heinsius, Triage audicien, coach & trainer

“Door de tijd te nemen en te luisteren, voelen mensen zich sneller op hun gemak en worden wensen duidelijk. Dit geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor collega’s. Daarom investeert Van Boxtel hoorwinkels tijd, aandacht en geld aan medewerkers in alle lagen van het bedrijf.”

Vacatures bij Van Boxtel hoorwinkels

OREN GESPITST!

Ontketen je potentieel als Klantenservice Guru! 💙 Ben jij iemand die altijd een luisterend oor biedt en een passie heeft voor klantenservice? Als een Klantenservice Guru bij Van Boxtel hoorwinkels zul je de kunst beheersen om de beste hooroplossingen te bieden en klanten te begeleiden naar een wereld vol geluid. Sluit je bij ons aan en ontdek je potentieel als Medewerker klantcontactcentrum. Samen kunnen we de harmonie tussen mensen en geluid herstellen!

Klantadviseur

Samen met je collega’s en collega-audicien run jij de winkel en ben je het vertrouwde gezicht voor onze klanten. Onze winkels zijn niet alleen een plek om naartoe te gaan voor informatie, onderzoek, aanschaf en onderhoud. Klanten kunnen altijd bij ons terecht…

Bekijk hieronder de openstaande functies in jouw regio!

Gecertificeerde Audiciens

Samen met je collega-audicien en/of de commercieel medewerker run jij de winkel en ben je het vertrouwde gezicht voor onze klanten. Onze winkels zijn niet alleen een plek om naartoe te gaan voor informatie, onderzoek, aanschaf en onderhoud.

Financieel Coördinator

Ben jij een financieel talent en wil jij jouw expertise inzetten bij een internationale organisatie? Jij bent o.a. verantwoordelijk voor het bewaken van de financiële activiteiten die operationeel worden uitgevoerd in Polen. Jij controleert, coördineert en past indien nodig aan. Zo zorg jij ervoor dat alle financiële processen op rolletjes lopen en draag jij bij aan een gezonde financiële huishouding van de organisatie.

HR Adviseur

Als HR Adviseur vorm je samen met de HR Manager en de administratief medewerker de afdeling HR. Je werkt onder andere samen met het Sales management en de Van Boxtel Academy. Je rapporteert aan de HR Manager, maar je hebt tevens jouw eigen verantwoordelijkheidsgebieden.

Klantgerichte audicien met reislust / regio coach

Als onze nieuwe audicien ben jij het visitekaartje van onze organisatie. Je verleent hoorzorg aan klanten in meerdere winkels en werkt samen met verschillende collega’s. Met jouw expertise kun je zelfstandig en direct taken overnemen in de winkel, waardoor klanten en collega’s op jou kunnen rekenen. Met jouw komst draag jij elke dag actief bij aan een optimale klantbeleving.

Leerling Audiciens

De vogels weer horen zingen of een gesprek kunnen voeren in een drukke omgeving, dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Een bijdrage leveren aan het teruggeven van dat stukje kwaliteit van leven is precies wat je als leerling-audicien bij Van Boxtel gaat doen. In een leertraject van 2 jaar wordt je opgeleid tot Audicien!

Neem contact op met Larissa!

Wil je graag eerst kennismaken? Dat kan, graags zelfs! Wij houden van persoonlijk contact. Ik ben te bereiken op (030)3031756 of stel je vraag via de mail.

Meer weten over Van Boxtel hoorwinkels?

Kom jij uit Noord-Holland en wil jij deel uitmaken van een team dat klantenzorg naar nieuwe hoogten tilt? 💙

Bij Van Boxtel hoorwinkels kun je een cruciale rol spelen. Als Klantadviseur ben je dirigent die harmonie creëert tussen klanten en hoogwaardige hooroplossingen. Met onbeperkte passie streven we ernaar om mensen de gave van geluid terug te geven.

Ben jij klaar om de wereld van geluid kleur te geven? 💙🦻🏻 Sluit je aan bij ons en laat samen de melodieën van vreugde klinken. Solliciteer vandaag nog en word een ster in het symfonie van klantenzorg!

 

 

Ontketen je potentieel als Klantenservice Guru! 💙

Ben jij iemand die altijd een luisterend oor biedt en een passie heeft voor klantenservice? Als een Klantenservice Guru bij Van Boxtel hoorwinkels zul je de kunst beheersen om de beste hooroplossingen te bieden en klanten te begeleiden naar een wereld vol geluid. Sluit je bij ons aan en ontdek je potentieel als Medewerker klantcontactcentrum. Samen kunnen we de harmonie tussen mensen en geluid herstellen! 🦻🏻