Skip to main content

Hoe is het om te werken bij Fashioncheque?

Fashioncheque is een klein en hecht team van 25 mensen in Nederland en 2 collega’s in het buitenland. Doordat het team zo compact is, kunnen beslissingen snel worden genomen en heeft iedereen directe invloed op het eindresultaat. De werksfeer is informeel en collegiaal, waar ieders ideeën en initiatieven worden gewaardeerd. De korte communicatielijnen zorgen ervoor dat er veel ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Werken bij Fashioncheque betekent deel uitmaken van een nauwe groep waarbij je echt het verschil kunt maken in de groei en vooruitgang van het bedrijf.

Missie van Fashioncheque

Fashioncheque geeft mode cadeau en gelooft dat dit echt een feestje moet zijn. Ze zetten zich in om mensen te verwennen en te laten genieten van het ultieme moment van gratis winkelen. Of het nu gaat om een uitgebreide shopdag of om online winkelen vanuit het comfort van je eigen huis, ze stimuleren iedereen om hun eigen smaak en stijl te volgen. Daarnaast helpt Fashioncheque bedrijven om de band met klanten en personeel te versterken. De Fashioncheque cadeaukaart is een flexibele oplossing voor een divers publiek als zakelijk relatiegeschenk.

Waarom werken bij Fashioncheque?

Bij fashioncheque is het motto: work hard, play hard! Wij gaan samen voor het beste resultaat en houden ervan om dit samen te vieren.

Niet voor niets hebben wij voor de 9e keer de giftcard van het jaar verkiezing gewonnen.

Het gejuich en high-fiven bij het horen van de uitslag zegt iets over ons als team.

‘Jouw ideeën, met onze visie, inspireert samen fashioncheque.

Bij fashioncheque ben je géén nummer.

Je hebt direct contact met diverse collega’s binnen het bedrijf.

Neem een kijkje op kantoor bij Fashioncheque!

Openstaande vacature:

Neem contact op met Gersy

Wil je graag meer informatie? Dat kan, wij houden van persoonlijk contact. Ik ben te bereiken op (030) 303 1759 of mail mij voor al jouw vragen via de onderstaande knop!

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk al onze vacatures: