Skip to main content
HR & Office Support vacatures
Filter
  • Functiegroep

  • Niveau

  • Keuze opheffen
39 resultaten
Pagina 2 van 2

Ervaren IT Accountmanager

Weet jij de weg binnen de overheid? Ben jij een ster in het binnenhalen van nieuwe klanten die opzoek zijn naar specifieke softwareoplossingen? Reageer dan snel!
€ 4500
Landelijk
HBO
Accountmanagement

Salesmedewerker Trainingen & Opleidingen

Als jij enthousiast wordt van de wereld van e-learnings en de uitdagingen die deze branche met zich meebrengt, dan is dit de sales rol voor jou!
€ 3500
Zoetermeer
MBO
Sales Binnendienst

Sales Executive

Wil jij aan de slag bij Logres Business Solutions en heb jij affiniteit met ERP oplossingen? Heb jij ervaring met o.a. de groothandel en productiebranche dan zoeken wij jou!
Barneveld
HBO
Accountmanagement

Key Account Manager

Ben jij bekend met SaaS-oplossingen en wil je klanten strategisch adviseren? Jouw kennis en visie speelt een cruciale rol in de langetermijnstrategie van jouw klanten!
€ 6000
Woerden
HBO
Accountmanagement

Marketeer

Creatief en ondernemend, is dat wie jij bent? Lees dan snel verder! Jij bent namelijk één contactmoment verwijderd van jouw nieuwe uitdaging in de softwarebranche! 
€ 5000
Ede
HBO
Marketing en Communicatie

Junior Accountmanager Technische- Bouwsector

Heb jij een bedrijfstechnische dan wel bouwkundige studie achtergrond? Heb je al enkele jaren werkervaring én sta jij nu open voor een buitendienstfunctie als Accountmanager?
€ 4000
Leusden (landelijk)
HBO
Accountmanagement

Accountmanager Software

Zit jij al in de sales en wil jij die stap naar buiten maken? Weet jij de klanten te overtuigen van onze software? Dan zijn we opzoek naar jou!
€ 3200
Utrecht, werkgebied landelijk
MBO
Accountmanagement

Accountmanager

Ben jij communicatief sterk, overtuigend en heb je passie voor software? Dan zijn we opzoek naar jou! 
€ 4000
Regio Leiden
HBO
Accountmanagement

Digital Marketing Specialist

Heb je enkele jaren ervaring met marketingautomatisering en leadgeneratie? Ben je een gedreven specialist op het gebied van digital marketing? Lees dan zeker verder!
€ 4500
Woerden
HBO
Marketing en Communicatie

Business Developer ERP

Ben jij bedreven in consultative selling van ERP-oplossingen of heb je ervaring met software sales binnen de groothandel- en/of maakindustrie? Dan zoeken wij jou!
€ 6000
HBO
Accountmanagement

Commercieel Medewerker

Haal jij energie uit een dynamische baan? Adviseer jij graag in levens verbeterende oplossingen maar verlies jij het commerciële belang niet uit het oog? Lees dan verder.
Scheveningen
MBO
Office Support / Administratie

Commercieel Medewerker

(combinatie binnen- en buitendienst) Voor internationale toonaangevende en innoverende organisatie. Het enthousiaste team van werknemers die iedere dag weer alles geven wat ze hebben zorgt voor een dynamische en gedreven werksfeer waar veel wordt gelac...
€ 3500
Utrecht
MBO
Sales Binnendienst

ERP Software Accountmanager

Heb jij een paar jaar ervaring met de verkoop van complexe software? Kan jij schakelen op diverse niveaus en de deal closen? 
€ 3500 - € 5000
Woerden
HBO
Accountmanagement

Marketeer Onderwijs

Zoek je een brede Marketingfunctie met maatschappelijke meerwaarde? Dit is iets voor jou!
€ 2400 - € 3800
Amsterdam en/of Den Haag
HBO
Marketing en Communicatie

Commercieel Administratief Medewerker

Ben jij lekker nieuwsgierig en zie (én voel) je de kick van het behalen van ogenschijnlijk kleine successen? Als Commercieel Administratief Medewerker sta jij aan het begin van de keten, het succes van de organisatie begint eigenlijk bij jou. Jij zorgt dat kandidaten e...
Houten
MBO
Office Support / Administratie

Commercieel Medewerker Binnendienst

Ben jij iemand met een commerciële inslag, die intern graag zaken organiseert en tevens in contact is met opdrachtgevers, dan zoeken we jou!
€ 3250
Kaatsheuvel
MBO
Sales Binnendienst

Inside Sales

Jij regelt het reilen en zeilen tussen; logistiek, inkoop, verkoop, klanten en leveranciers.
€ 2400 - € 3000
Nieuwegein
MBO
Sales Binnendienst

Relatiebeheerder Werving & Selectie

Wij bij Kunneman & Vandenbroek vinden werving & selectie hét mooiste vak van de wereld. Bij ons ga je als Recruitment Consultant Werving & Selectie samen met je collega’s die perfecte match tussen kandidaat en klant tot stand brengen. Is dat makkelijk?, nee zeker n...
Houten
HBO
Accountmanagement

Recruitment Consultant Werving & Selectie

Wij zoeken een Projectmanager, Psycholoog, een Relatiebeheerder en een Commerçant in één…… of eigenlijk gewoon een collega
Houten
HBO
Accountmanagement