Skip to main content

Bouwstenen die wij bieden bij Tinx:

We koesteren jouw groei en ontwikkeling binnen je vakgebied. We begrijpen dat voortdurende groei essentieel is voor zowel jouw persoonlijke succes als ons collectieve succes. Daarom bieden we je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen die relevant zijn voor jouw functie.

Wij geloven dat investeren in jouw groei een investering is in de toekomst van Tinx. Daarom stellen we jaarlijks 40 uur beschikbaar die je kunt besteden aan zelfontwikkeling. Of het nu gaat om het verwerven van nieuwe technische vaardigheden, het verdiepen van je kennis binnen je vakgebied, of het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten, we ondersteunen je bij het bereiken van jouw professionele doelen.

Krijg de kans om te werken met de nieuwste en meest geavanceerde software in de branche. Onze technologische stack omvat state-of-the-art software zoals Microsoft Dynamics 365 Business Central, Magento / Adobe Commerce, WooCommerce, Shopware, Shopify, CloudSuite, Amazon en onze eigen Tinx Connector.

Dit betekent dat je dagelijks met krachtige tools en systemen werkt, waardoor je de mogelijkheid hebt om je expertise uit te breiden en je vaardigheden te ontwikkelen in de meest relevante technologieën in de e-commerce en ERP-wereld. We streven er voortdurend naar om onze medewerkers up-to-date te houden met de nieuwste ontwikkelingen in de sector. Dit omvat regelmatige trainingen en mogelijkheden voor certificering, zodat je altijd voorop blijft lopen in je vakgebied.

Bij Tinx ben je geen anonieme medewerker, maar een gewaardeerd individu. We geloven in collectieve inzet voor Tinx’s succes, en onze informele sfeer laat ook ruimte voor plezier en ontspanning.

Bij Tinx hechten we waarde aan korte lijnen in de communicatie. Dit betekent dat we snel en efficiënt met elkaar kunnen schakelen. Zo ben je als collega op de hoogte van ontwikkelingen binnen de organisatie. Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen reageren op veranderingen en uitdagingen, en het versterkt de betrokkenheid van ons team. Onze cultuur van snelle reacties stelt ons in staat om flexibel en wendbaar te blijven in een dynamische omgeving, waardoor we altijd voorop blijven lopen in de wereld van e-commerce en ERP.

We geloven sterk in het stimuleren van individuele groei en het ontdekken van onbenut potentieel. Als medewerker krijg je de kans om niet alleen in je huidige functie te groeien, maar ook om je verantwoordelijkheden uit te breiden en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Wij zien jou als een belangrijk onderdeel van ons gezamenlijk succes. Daarom moedigen we je aan om je ambities te verkennen en na te streven. Of je nu streeft naar leiderschap, expertise in een specifiek vakgebied, of nieuwe uitdagingen buiten je comfortzone wilt aangaan, we staan klaar om je te ondersteunen.

Dit betekent dat we investeren in opleidingen, mentorprogramma’s en professionele ontwikkelingskansen om ervoor te zorgen dat je kunt groeien in je carrière. Samen bouwen we aan een toekomst waarin jouw succes hand in hand gaat met het succes van Tinx. Kortom, bij Tinx krijg je de ruimte om te groeien en te bloeien, zowel persoonlijk als professioneel.

Meer weten over Tinx?