Werkwijze van Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions

U zoekt een uitdaging
In de zoektocht naar die perfecte baan kunt u behoorlijk verdwalen. Maar die perfecte match, die is er ook voor u. Binnen onze werkwijze gaan we het gesprek aan en luisteren we naar uw wensen. Bij ons draait alles om persoonlijke aandacht: we zeggen niet voor niets ‘Mensen werven mensen’. Kijk op onze vacature pagina voor de mogelijke opties of verstuur gemakkelijk een open sollicitatie.

U zoekt versterking
Wanneer u versterking zoekt voor uw bedrijf zoekt u iemand die past binnen uw organisatie met de gewenste kwalificaties en persoonlijkheid. De consultants van Kunneman & Vandenbroek zijn allemaal actief geweest binnen de sector waarin ze bemiddelen. Hierdoor zijn wij een volwaardig gesprekspartner en weten we waar we het over hebben. Dit is een belangrijke basis voor een goede samenwerking en vanuit daar gaan we samen op zoek naar de perfecte match.

Binnen Kunneman & Vandenbroek draait alles om mensen. Onze filosofie? ‘Mensen werven mensen’. Daarom zijn we bijzonder trots op ons team: dankzij hun kennis en kunde zijn we in staat om heel veel goede samenwerkingen tot stand te brengen.