In 20 jaar tijd is er veel veranderd in de wereld, we spraken er eerder al over. Al geruime tijd heeft Kunneman & Vandenbroek Recruitment Solutions een zusje, Flexible Solutions. In september 2020 is er echter wel een flinke stap gezet: een heuse eigen website!

Het grote verschil tussen Recruitment Solutions en Flexible Solutions is het soort dienstverlening: bij de eerste brengen wij werkgever en werknemer samen op zoek naar een vast dienstverband, bij de tweede brengen we opdrachtgever en zelfstandige samen. 2020 zijn we ingegaan met een recordaantal ZZP’ers in Nederland: 1.327.000 om precies te zijn. Een groot deel van deze ZZP’ers is soms of met regelmaat op zoek naar een nieuwe opdracht.

Wij als Kunneman & Vandenbroek hebben, enkel op LinkedIn, een netwerk van over de 20.000 zakelijke connecties. Dat gecombineerd met de betrouwbare naam die we in 20 jaar hebben opgebouwd, zijn wij ook voor freelancers en ZZP’ers een vertrouwd adres voor opdrachten in de IT, Sales en Finance.

Het werd hoog tijd dus voor een eigen webstek. In samenwerking met Vactik Multimedia Development & Design hebben wij een website ontwikkeld die ons DNA duidelijk moet maken: geen poespas. Gewoon, de beste professionals.

Benieuwd naar het digitale visitekaartje van Kunneman & Vandenbroek Flexible Solutions? Hier nog een klikbaar linkje.

Enjoy! En feedback is altijd welkom: we doen ons best, maar zijn niet perfect.

Feedback kan gestuurd worden naar tim@recruitmentsolutions.nl